Elektronische lichtkaart

Workshops voor evenementen

Wanneer Oddstream komt vermaakt iedereen zich van jong tot oud! Oddstream heeft speciaal voor festivals en evenementen diverse workshops en activiteiten rondom kunst & technologie ontwikkeld. Voor informatie rondom mogelijkheden of boekingen mail naar agency@oddstream.nl .

Een greep uit de activiteiten:

Elektronische lichtkaart: Ontwerp en maak je eigen lichtgevende wenskaart. Lekker aan de slag met koperdraad waarmee je lichtje doet laten schijnen. In deze workshop ga je een eigen wenskaart maken wat wordt aangedreven door een echte batterij.

3D-printen demonstratie: 3D-printers fascineert en trekt de aandacht van publiek. Altijd een zekere hit.

Robots programmeren : Jouw eigen robot programmeren, wie wil dat nou niet? Tjjdens deze workshop ga jezelf aan de slag met programmeren. De Robots hebben aan de onderkant verschillende lichtsensoren. Aan de hand van verschillende kleuren die worden uitgetekend op papier worden de robots een richting opgestuurd. Blauw is bijvoorbeeld rechtsaf en rood is stop!

3D-tekenen: 3D-tekenen met een pen zorg je er voor dat iedereen in de lucht kan tekenen en de meest wonderlijke 3D-tekeningen ontstaan.

T-shirts ontwerpen en drukken: Ontwerp je eigen shirt en druk die ter plekken op locatie. Met een plotter en drukpers staat Oddstream op uw evenement. Een uniek aandenken voor uw bezoeker.

Oculus Rift: Met de Oddstream Oculus zie je alles net even anders, beleef een 360 graden wereld en bezoekers kunnen een spel spelen dat aangepast is aan uw evenement.

Robots maken: Maak je eigen robot en brengt het tot leven!

VR-bril maken: Maak van je telefoon een VR bril waarmee je 360 graden kunt kijken.

360 graden camera : Virtual reality is helemaal hot. Met een speciale camera kan je jouw eigen driedimensionale wereld creëren. En niet getreurd jij kan je eigen gemaakte wereld mee naar huis nemen!

Oddstream TechLab